hem ljuva hem?

Hej sötnosar!

Nu är jag hemma igen. Fast jag vill faktiskt inget annat än att åka tillbaka till prag eller praha som man säger på tjeckiska. Måste nog säga att det var nog det finaste stället jag har varit på, trevliga människor också och massa roliga affärer. Vi var på en galleria med åtta våningar eller nått i den stilen, och 200 kläd, sko och väsk affärer helt underbart. Men även om folk inte tror att det är jobbigt att shoppa så kan jag ju bara säga att ni har fel, fel fel fel! Det är det roligaste som finns men också jobbigt när det blir "för mycket".

Men hur som helst så är jag iallafall super nöjd med semestern och längtade redan tillbaks på planet påväg hem. Bilder kommer lite senare men jag har faktiskt inte hunnit lagt in dom än men det kommer jag lovar. Men nu är jag riktigt hungrig.

/chacha

goodbye från jossan

nu är lottye på väg i taxin hem, och då slutar jag blogga här, hoppas vi aldrig mer hörs. för nu ska min lottye inte få lämna mig ensam igen. :) ha det så bra!

/jossan (http://kyyss.blogg.se)

godmorgon allihop

Ledsen att jag inte skrev något igår, men jag hade ingen tid, eller ork. Jag sköt bara fram på det och till slut så somnade jag. Det hände inte så mycket här igår heller, så hade inte så mycket att skriva om.
Jag var hemma hela dagen, kollade på film och tog det jättelungt. Sen senare på kvällen åkte jag på dif-ssk. Det gick inte så bra för djurgården och de förlorade.. Ska gå på lördag igen, LOTTYE! om du har lust, vill du hänga med då? vi köper klack biljetter isånnafall? :)

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, antar att jag ska ta det lungt igen bara. Får se om jag hittar på nått med någon. Om jag orkar. Jag längtar bara efter att du ska komma hem Charlotte.

Nej nu ska jag äta frukost. Hörs kanske senare!

/Jossan

tjoo bree!

1 dag har det gått en dag, EN DAG! och jag saknar redan dig charlotte. damn, vi har så mycket att prata om. kooom hem!
undrar vad du gör nu, shoppar sönder dig hoppas jag. ååh vad jag är avundsjuk. vill också åka iväg och shoopa helt galet mycket. jealous..

idag har jag själv varit i stallet bara, hela dagen lång. de va tårttävling där, käkade 7 tårtor. eller asså, inte hela, men en minibit från varenda en. och det var typ 2 som var goda, så man mådde inte så bra efter det. shit happends!
nu ska jag iallafall snart hoppa in i duschen, sedan ska jag bara dö i soffan, ska bli så grymt skönt. lyckliga jag.

sen.. jag bad er att kommentera igår, och hur många kommetarer kom in? CERO! 0! NONE! ZERO!
ingen helt enkelt. kommentera kära ni, så kommenterar jag i eran, såklart! :)

ciao / Jossan

Vem är jag och vem är lottye? hur bra koll har ni egentligen?

guest blog

jag är nog den lyckligaste bruden i hela världen. dels för att det är jag som ska få gästblogga här medans charlotte är i prag, men även för att jag, josefine, får vara hennes bästa vän. för att jag kan veta att jag har henne vid min sida genom allt. att jag kan känna mig älskad och omtyckt av någon som är så underbar. jag blir bara glad när jag hör namnet charlotte, min bästevän.

iallafall, det är jag som ska gästblogga här, josefine örn heter jag, bor i stockholm, har en famlij och en hund. äger bloggen http://kyyss.blogg.se och lever för mina vänner. vad jag kommer att skriva om här, har jag helt ärligt ingen aning om. vad som faller mig in antar jag. och jag hoppas att ni kommenterar och läser, för det gör det ju så mycket roligare att skriva.

bjuder på en sån grymt vacker bild på oss två, så jag funderar på att skicka in den till någon modellagentur eller nått. hmm... vad tycker ni?


lite snabbt bara

stickad armlöskofta från H&M 298:-

tights från lindex 79,50:-

gosig polotröja från HM 98,90:-

läppglans från HM 24,90:-

rosabandet läppsyl från apoteket, pris?

Det blev det plus en vit trekvart tröja som jag inte har på bild eftersom jag spillde köttfärs på den igår. Men den var iallafall fin. Jag älskar strumpbyxorna tycker dom påminner mig om Amanda Jensen och hon har ju verkligen en häftig  och egen stil, me like! Men nu måste jag verkligen packa vi hörs senare, pussa /chachas

attention everyone


foto: Calle Stoltz

Rädda brösten - Klicka HÄR.
ingen kan göra allt men alla kan göra något, hittade den här länken på wysteriias blogg och kopierade den på engång.

fredag a la chacha

Igår var det då fredag, började med en rätt seg dag i skolan med oförberätt so prov, uscha ingen höjdare precis. Men vi slutade vid lunch, ca 11.30 så det var väll skönt iallafall. På kvällen kom zack hit. Vi åt tacos kollade på idol (måste bara säga att det var skönt att LouLou åkte) och första desperate housewifes säsongen och myste, vi somnade rätt tidigt tror jag?

och idag ringde hans alarm på mobilen vid 07.30 eller något, jejejj.. Men det var bara för att han skulle åka och träna små sexåringar i handboll. Nu har jag och mamma precis ätit tacos igen, till frukost riktigt gott faktiskt. Hann inte ta några bilder igår eller rättare sagt jag glömde att ta några bilder igår. Men men nu ska jag börja packa lite inför resan till prag imorgon, woho jag längtar, shoppa shoppa shoppa! blir nog lite xmas shopping och kanske något att lotta ut i bloggen om ni vill det? Men så klart en massa saker till moi :D

/chachas

natti natti

Hej allihopa!

kom precis på att jag har ett problem. Problemet är nämligen att jag, Isabelle och Nikita lovade alla att vi skulle baka tills imorgon. Imorgon är det MM-träff. MM står för musik och media så hela laget har alltså en träff med uppträdande och så ska vi sälja lite fika. Men för det första så har vi inte bakat så jag antar att det får bli att leka bagare imorgon om vi hinner? Nu blev det lite jobbigt, men det löser sig nog, det gör det ju alltid. Nu väntar en varm och skön dusch på mig, tjingeling sov gott det ska jag göra. Idag har jag föresten haft gitarrr det gick riktigt bra trots att 3 av 10 fingrar var svårt skadade :/.. men vi får hålla tummarn för dom, höhö.

Lägger upp två bilder kunde inte bestämma vilken jag gilla bäst men tror jag gillar den åt höger mest den känns mer som mig själv eller som jag är, lite knäpp typ :D

                                               /chachas

you go brittan

måste säga att jag älskar britneys nya låtar men nu lyssnade jag lite på en av hennes lite äldre låtar och den är faktiskt inte helt fel eller vad säger ni?
jag gillar den iallafall, föresten gillar ni min nya design? jag älskar den! tack världens bästa jossan


/chachas

music make me lose control

Idag har jag antohny och josefine gjort våran musik video, från 10-16 hard work work! Nu är jag riktigt utslagen, måste säga att det tar på krafterna. Tänker inte säga än vad det är för någon låt vi gör till än utan det får ni se sen när den är färdig redigerad och allt sånt. Just nu sitter jag och gosar med china och äter blåbärs muffins, yammi mysimysi. Ska snart duscha och sen blir det nog av att kolla på någon film eller så är ganska trött faktiskt, har dessutom prov imorgon så behöver vila lite, har prov i engelska så jag är inte alls orolig över det. Jag älskar engelska det är både intressant, lärorikt och roligt och dessutom är jag riktigt bra på det faktiskt.

Vad som händer i helgen är nog att zack kommer hit på fredag och så ska vi äta gott och mysa med familjen bara och på lördag kanske det blir att kolla på en gitarr eller att bara slappa hemma låter ju nästan ännu skönare! och på söndag så åker vi till prag, woho finally! shopaholic? yep that's me! sägs dessutom att prag är en spökstöd, läskigt vet inte alls hur jag ska klara mig, hihi nej men det låter väll spännande så länge man inte är ensam :). Berätta jag föresten att vårat plan blev inställt? eftersom att ekonomin är helt knasig i hela världen typ så är det jätte många som avbokar sina resor, men vi fick åka med ett plan som gick lite senare istället men inte gör det mig något, är ju ännu skönare att åka på kvällen än tidigt på morgonen enligt mig iallafall. Hoppas ni får en lika mysig helg och roligt som jag kommer ha!

/chachas

goder natten


jag älskar dig <3


gudtjänsten

Hej bloggen!

Igår sov jag hemma hos josefine så blev inget bloggande. Vi chillade bara och badade och tog en massa kort. Vi la oss ändå rätt tidigt eftersom att vi skulle upp vid 8-8.30 tiden nästa dag.

Vaknade, klädde på oss, käkade frukost, plattade håret och bortstade gaddarna sen var det bara att dra till konfan. Där mötte vi albin och alla andra några sköna människor från klassen som också valt att konfa sig i grödinge kyrkan, grymt. Började med gudstjänst, sen blev det vin, bröd och fika och sen pratade vi en stund, jag och jossan blev lite små kära i en gammal söt gubbe som jobbade i kyrkan, urgullig var han. Just nu håller min nya vän Ricardo att göra en header till mig, godbless you. Men nu ska jag käka mitt godis kolla på ensam mamma söker och plugga fysik. Hörs senare. /Chachas

i love u

Tack jossan jag älskar dig också precis som du är, så gulligt att du lägger upp denna underbara bild du kan inte ana hur glad jag blev :D!

/chachas

MIN NYA BLOGG

Hej allihopa!
det här var ju inte det roligaste precis.. Alla min inlägg, alla mina minnen och alla mina bilder har blivit raderade, och jag orkar inte fortsätta på den bloggen då eftersom att någon troligtvis har anmält den, trots att jag inte kan komma på minsta lilla sak som jag skrivit eller gjort fel? men jag tar nya tag och börjar om.. så hopppas ni läser den här bloggen. Men hinner inte skriva mycket mer nu, för jag och familjen ska och fira min gammel morfars 86 års dag :)!

by the way, har inte heller någon tillgång till photshop, så finns det någon som skulle kunna göra en design åt mig? skulle vara jätte snällt. /chachas

RSS 2.0